112 garaje de pe domeniul public din Oradea vor fi desființate, în vederea amenajării unor parcări de domiciliu

Distribuie pentru prietenii tăi:

112 garaje aflate pe domeniul public vor fi demolate în perioada următoare, în locul lor municipalitatea urmând să amenajeze locuri de parcare. Acțiuni similare vor avea loc, pe parcursul acestui an, și în alte zone din Oradea.

Au fost emise notificări către utilizatorii acestor garaje să le elibereze și să-și recupereze orice element constructiv din edificat pe care-l pot refolosi. Termenul până la care s-a solicitat eliberarea acestor construcții de orice bunuri aparținând utilizatorilor este 15 august 2022.

Pentru asigurarea amplasamentelor necesare realizării lucrărilor de reparații la accesele dintre blocuri, amenajare de spații de parcare, după data de 16 august se emite actul administrativ -dispoziția primarului pentru desființarea acestora de pe terenurile publice.

În această etapă, sunt vizate spre desființare 112 garaje, situate în următoarele zone:

NR.AMPLASAMENTNR. DE GARAJE VIZATE
1.str. Aleea Sulfinei41
2.str. Doina13
3.str. Moldovei cu Lacu Roșu21
4.str. Vasile Conta  2
5.str. Spartacus cu B-dul Dacia35

În vederea sprijinirii utilizatorilor în a se conforma notificărilor de eliberare a acestor garaje, municipalitatea, la solicitarea Asociațiilor de Proprietari în arealul cărora se găsesc garajele vizate de desființare, va asigura container RER pentru a facilita debarasarea și spre a nu aglomera recipienții destinați gunoiului menajer cu resturi din interiorul construcțiilor.

Pe această cale solicităm utilizatorilor acestor garaje să sprijine demersul autorității administrației publice locale și să se conformeze în scopul realizării lucrărilor de amenajare propuse într-un timp cât mai scurt, pentru a evita deranjul în zonă.

În perioada următoare se vor întreprinde și alte activități ce vizează eliberarea terenurilor dintre blocuri în vederea amenajării parcărilor de domiciliu în diverse zone ale orașului, cu afectarea garajelor încă existente de pe domeniul public al UAT – Municipiul Oradea.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri