Concert de pricesne ,,Duminica de Florii”, la Filarmonica din Oradea

Duminică, 17 aprilie 2022,de ora 18:00, la Filarmonica de Stat din Oradea, Centrul de Cultură al Județului Bihor în parteneriat cu Filarmonica de Stat Oradea și Visit Oradea, alături de îndrăgiții solisti Maria Sidea și Marius Ciprian Pop moderatorul întregului eveniment, vă invită să luați parte la  ,,Duminica, de Florii”- un concert special de pricesne plin de emoție si rugăciune, dedicat perioadei prepascale în care ne aflăm.

  • La eveniment vor mai fi :Lavinia Chifor, Andrei Dem, Vlad Tătar, Violeta Gherman, Ioana Urs, Teodora Șandru, Andrada Tulvan și Georgiana Szilaghi  precum și grupurile vocale de la Secțiile Școlii de Arte ,,Francisc Hubic” din Oradea și Beiuș,  grupul vocal ,,Lioara” coordonați de profesoara Antonela Buțiu  și grupul vocal al Ansamblului ,,Muguri și mlădițe de tezaur” coordonați de prof. Anca Banda, care vor interpreta pricesne tradiționale binecunoscute credinciosilor bihoreni, membrii corului de cameră „Psalmodia Varadiensis” ai Facultatii de Teologie Ortodoxă din Oradea, condus de dirijor pr. prof. univ. dr. Mihai Brie.

Biletele de intrare pot fi cumparate de la sediul Centrului de Cultură al Județului Bihor, situat pe str. Moscovei nr 5, pretul unuia fiind de 15 lei.

 

Distribuie informația
Alte știri