Planuri pentru un bloc cu 19 etaje în zona Pieței Cetate din Oradea

SC Central Business Consulting SRL a solicitat aviz arhitect-șef pentru PUZ construire ansamblu de locuințe colective, spații comerciale și servicii pe strada Cetății, nr. 18, din Oradea. Facem precizarea că această documentație a fost avizată cu aviz arhitect-șef nr. 408 din 2020, prin care s-a solicitat ca înainte de aprobarea în Consiliul Local să revină cu o altă volumetrie decât cea prezentată anterior, cu precizarea și detalierea etapelor în care se va realiza investiția.

Pentru propunerea prezentă s-a emis aviz favorabil, regimul de înălțime maxim va fi de 2S+P+19E.

„Amplasamentul pe care se va desfășura această investiție este foarte valoros din punct de vedere urbanistic și arhitectural, în sensul că se constituie într-un cap de perspectivă necesar susținerii bulevardului. Din acest punct de vedere, conceptul prezentat de echipa de arhitecți răspunde acestui deziderat în încercarea de a rezolva urbanistic, într-o primă etapă, mobilarea acestei parcele. Documentația a beneficiat de un studiu de circulație, respectiv de studii de înscriere, iar soluțiile rezultate au fost implementate în cadrul proiectului. S-a propus realizarea în două etape a investițiilor, conform solicitării CMUAT”, a punctat Radu Fortiș, arhitectul-șef al orașului.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri