12 producatori locali, la Targul ECO FOOD de la Manastirea Izbuc

Prima zi a Targului ECO FOOD de la Manastirea Izbuc a debutat cu sfanta liturghie, sambata, 14 septembrie fiind zi de sarbatoare – Inaltarea Sfintei Cruci. 12 producatori locali din zona Beius-Stei-Vascau, dar si Oradea-Sisterea isi expun produsele pelerinilor si vizitatorilor.

Standurile sunt pline cu produse apicole, sucuri naturale, gemuri si dulceturi, zacusca sau uleiuri presate la rece. La standul Muma Codrului – Colesti – vizitatorii pot degusta produse de post. Bucatarii au pregatit sarmale, zacusca, mamaliga si sucuri de zmeura si catina. De la ora 17:00, pe scena amplasata in zona de intrare in curtea manastirii, vor canta pricesne coruri bisericesti si membrii Ansamblului Ausana. Targul este deschis sambata si duminica, in intervalul orar 10:00-20:00.

Distribuie informația
Alte știri