126 de locuri de parcare noi pe strada C. Nottara, în locul celor desființate pe B-dul Nufărul-Cantemir

Dacă la finalul anului trecut, Consiliul Local a aprobat două parcele pentru amenajarea de parcări în zona str. Constantin Nottara, între timp s-a mai reușit identificarea unui teren viran care se pretează la amenajarea de parcări. Acesta este un teren în suprafață de 584 mp, situat între cele două parcele deja aprobate, teren care urmează să fie expropriat. În total, pe cele trei parcele se vor amenaja 126 de locuri de parcare.

Noile spații de parcare cu accesele aferente vor rezolva accesul optim al locuitorilor la zonele din jurul locuințelor, pentru ca astfel circulația rutieră și pietonală să se desfășoare în condiții normale.

„În urma proiectului de reabilitare a Bd-lui Nufărul-Cantemir, pe tronsonul cuprins de la McDonald’s până la Piața Nufărul, înspre bulevard, pe partea dreaptă vor fi desființate aproximativ 150 de locuri de parcare. Acestea vor fi însă înlocuite cu noile locuri de parcare care se vor amenaja pe cele trei parcele din zona str. Constantin Nottara. În cel mai scurt timp vom demara procedura pentru construirea parcării din zona Pieței Nufărul”, a explicat primarul Florin Birta.

Consiliul Local a aprobat în ședința Consiliului Local de azi studiul de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici pentru investiția „Realizare accese auto și spații de parcare în zona str. Constantin Nottara” – varianta 1.

Valoarea totală a investiției este de 591.500,84 lei (inclusiv TVA), iar durata de execuție este de 1 lună.

Suprafața carosabilă asfaltată la această parcelă va fi de 485 mp, iar trotuarele vor fi de 85 mp.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri