1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, concentrația pe care o avea un șofer din Bihor surprins de polițiști în trafic

La data de 28 iunie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un bărbat de 50 de ani, din localitatea Mărțihaz, județul Bihor, bănuit de săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care se afla sub influența alcoolului.

Acesta a fost depistat în trafic de polițiști, la data de 27 iunie a.c., la ora 22.20, pe strada Emanoil Gojdu din localitatea Tinca, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii Secției nr.8 de Poliție Rurală Tinca continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Distribuie informația
Alte știri