129 de conducători auto au depășit limitele legale de viteză în minivacanţa de Rusalii, în Bihor

În perioada 14 – 17 iunie, poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul IPJ Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene. Acţiunile lor au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic la sfârșit de săptămână, au fost aplicate 275 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 103.115 lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 34 de permise de conducere precum si nouă certificate de înmatriculare.

129 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 36 de pietoni au fost sancționați pentru traversări neregulamentare, au fost sancționați 20 de bicicliști, 19 participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 15 sancțiuni au fost aplicate pentru conducere sub influența alcoolului, au fost sancționate trei depășiri neregulamentare, iar 53 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri