13 bihoreni audiati in urma a 27 de perchezitii in zona Beius- Stei-Vascau

27 de percheziții efectuate în această dimineață de polițiștii bihoreni și polițiștii B.C.C.O. la domiciliul unor persoane bănuite de furturi din locuințe, din societăți sau trafic și consum de droguri – 13 persoane au fost conduse la sediul organelor de cercetare penală pentru audieri.

Miercuri, 11 octombrie a.c., începând cu ora 06.00, peste 100 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor alături de polițiștii B.C.C.O. Oradea au efectuat 27 de percheziții domiciliare în localitățile bihorene Ștei, Vașcău, Nucet, Lunca, Câmpani, Lazuri de Beiuș și în municipiul Beiuș, la domiciliul unor persoane fizice sau la sediul unor persoane juridice, pentru a documenta și proba activitatea infracțională a unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de furturi din locuințe, furturi din societăți comerciale, a unor persoane bănuite de criminalitate itinerantă sau cultivare, trafic și consum de droguri.

În cadrul acțiunii au fost implicați polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul de Ordine Publică, Serviciul Criminalistic, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul pentru Acțiuni Speciale, de la Poliția Municipiului Oradea și de la secțiile rurale de poliție Oradea și Biharia din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș și polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea.

În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii bihoreni au ridicat diferite sume de bani, bunuri și înscrisuri, în vederea efectuării cercetărilor, pentru probarea activității infracționale a celor în cauză.

Totodată, la finalizarea perchezițiilor, 13 persoane urmează a fi conduse în vederea audierilor la sediul organelor de cercetare competente.

Acțiunea polițiștilor bihoreni a beneficiat de suportul tehnic de specialitate al Direcției pentru Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Bihor.

Distribuie informația
Alte știri