13 misiuni ale pompierilor bihoreni, generate de fenomenele hidrometeorologice periculoase din județ

În dimineața zilei de vineri,  24 mai a.c. și în seara zilei de joi, respectiv în noaptea de joi spre vineri, pompierii militari bihoreni au intervenit pentru gestionarea a 13 situații de urgență generate de fenomenele hidrometeorologice periculoase, manifestate în județ.

Astfel, joi, 23 mai a.c., în jurul orei 18.45, pompierii Detașamentului 2 Oradea au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs, cel mai probabil, de un trăsnet, la o baracă din lemn din cadrul unei gospodării situate pe strada Pădurii din municipiu,  iar în intervalul orar 19.30 – 02.10, echipajele de pompieri din cadrul Stației Aleșd au desfășurat 11 misiuni, din care opt în Peștiș, două în Lugașu de Sus și una în Aleșd, acționând cu motopompele din dotare pentru evacuarea apei din  10 pivnițe/subsoluri, un garaj și două curți.

În această dimineață, în urma unui apel primit prin Sistemul Unic 112, în jurul orei 08.10,  pompierii militari aleșdeni au fost mobilizați în Peștiș, unde, în momentul de față acționează pentru evacuarea apei din subsolul unei cabane.

Distribuie informația
Alte știri