132 de tineri oradeni si familiile lor pot petrece Craciunul in casa noua

In prezenta directorului general al Agentiei Nationale pentru Locuinte, Andrei Țurcanu si a prefectului de Bihor, Ioan Mihaiu, astazi, s-a predat protocolul privind preluarea apartamentelor ANL de pe Calea Aradului de catre Primaria Oradea.

Licitatia celor 3 blocuri a avut loc in decembrie 2012, spune viceprimarul Florin Birta, care da asigurari ca in cele 132 de unitati locative tinerii, cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani, se putea muta, incepand cu data de 3 decembrie, data pana la care se vor finaliza amenajarile extrerioare, iar contractele vor fi semnate.

Investitia a costat 16,5 milioane de lei cu TVA inclus si s-a derulat pe durata a doi ani, sustine directorul general al Agentiei Nationale pentru Locuinte, Andrei Țurcanu. Sunt 3 blocuri cu parter, 3 etaje si mansarda. In fiecare din cele 6 scari exista 15 apartamente cu doua camere, 6 cu una si un apartament cu 3 camere.

In fața blocurilor ANL recent construite lângă Calea Aradului, pe strada Balogh István, au fost plantati 50 de arbori din specia platan.


Distribuie informația

Alte știri