ANM a prezentat prognoza de vreme pentru următoarele patru săptămâni, în țară

Foto: Gabriel Popescu

La începutul lunii iulie, vremea va fi mai caldă decât de obicei în sud, est, nord și centru. Va ploua mai mult în vest și sud-vest. Tot cald rămâne și până la finalul lunii iulie, cu temperaturi peste medie în est, sud-est și în centrul țării. În ultima săptămână a lunii lui Cuptor va ploua mai mult în vest și nord.

Vremea/ prognoza meteo săptămâna 3-9 iulie

Regimul termic se va situa peste cel obișnuit pentru această săptămână în regiunile sudice, estice, nordice și centrale. În restul teritoriului va fi în general apropiat de cel normal. Regimul pluviometric va fi excendentar în regiunile vestice și sud-vestice. În restul teritoriului va fi apropiat de cel normal pentru această săptămână.

Vremea/ prognoza meteo săptămâna 10-16 iulie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în regiunile estice, sud-estice și centrale. În restul țării se vor situa în jurul celor normale. Regimul pluviometric se va situa în limite normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

Vremea/ prognoza meteo săptămâna 17-23 iulie

Mediile valorilor termice vor avea valori mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în estul, sud-estul și centrul teritoriului. În rest se vor situa în jurul celor normale. Regimul pluviometric se va situa în limite normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

Vremea/ prognoza meteo săptămâna 24-31 iulie

Mediile valorilor termice vor fi peste cele normale pentru această săptămână în regiunile estice și sud-estice. În restul teritoriului se vor situa în jurul celor normale. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice și nordice. În restul teritoriului se va situa în limite normale pentru acest interval.

Distribuie informația
Alte știri