15 stații de reîncărcare pentru vehicule electrice, prevăzute a se realiza în Beiuș

Foto: arhiva

Municipiul Beiuș a depus la AFM vineri, 21 ianuarie, solicitarea de finanțare a proiectului privind stațiile de reîncărcare pentru vehicule electrice din oraș. E în valoare de 3 milioane de lei.

Prin acest proiect, finanțat în procent de 100% din valoarea cheltuielilor eligibile, se vor amplasa 15 stații de reîncărcare pentru vehicule electrice. Sunt prevăzute a se realiza în: P-ța Mihai Eminescu, Aleea Padișului, 22 Decembrie 1989, Aleea Moților, str. Burgundia Mare – lângă autogară, Calea Bihorului, str. Republicii, str. 1 Decembrie 1918 – zona ANL, str. Burgundia Mare – la OBOR, Piata Samuil Vulcan – incinta curții interioare a Primăriei, str. Samuil Vulcan, str. Pandurilor, Delani – incinta curții interioare a căminului cultural Delani.

„În contextul dezvoltării industriei auto pe segmentul hybrid și electric și orientării politicilor globale spre partea “verde” cu emisii reduse de dioxid de carbon, Municipiul Beiuș își propune în egală măsură, încurajarea utilizării de vehicule electrice/hybrid și atragerea utilizatorilor aflați în tranzit în regiune pentru încărcarea acestora și implicit vizitarea zonei”, se arată în postarea pe facebook a institutiei.

Distribuie pentru prietenii tăi:
Alte știri