151 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, la sfârșit de săptămână

În perioada 30 august – 1 septembrie, poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul IPJ Bihor au continuat acţiunile pe şoselele din judet. Acţiunile lor au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic, au fost aplicate 228 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 107.575 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 21 de permise de conducere si patru certificate de înmatriculare.

151 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 15 participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, au fost sancționate două depășiri neregulamentare, patru conducători auto au fost sancționați pentru punerea în circulație a unor autovehicule care prezentau defecțiuni tehnice, trei sancțiuni au fost aplicate pentru conducere sub influența alcoolului, iar 53 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

Distribuie informația
Alte știri