156 de candidați, validaţi pentru posturile de directori ai şcolilor şi grădiniţelor din Bihor. Comunicat

Vineri, 17 decembrie 2021, Consiliul de administrație al Inspectoratului Școlar Județean Bihor a validat rezultatele candidaților declarați reușiți la concursul pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, sesiunea octombrie – decembrie 2021, după finalizarea probelor, afișării rezultatelor inclusiv după etapa de contestații.

Anterior etapei de validare, în data de 13 decembrie 2021 candidații declarați admiși pentru mai multe funcții/unități de învățământ și-au exprimat opțiunea pentru o funcție, respectiv unitate de învățământ.

Au fost validați ca directori un număr de 156 de candidați, dintre care 109 pentru funcția de director, iar 47 pentru funcția de director adjunct.

În urma organizării concursului și după validarea rezultatelor au rămas vacante 99 de posturi din care 66 pentru funcția de director, iar 33 pentru funcția de director adjunct.

 Lista cuprinzând candidații declarați reușiți la concursul de ocupare a posturilor de director și director adjunct în unitățile de învățământ în județul Bihor poate fi vizualizată prin accesarea link-ului de aici

Distribuie informația
Alte știri