16 proiecte înscrise la Swimathon Oradea 2024, ediția a XII-a

Fundația Comunitară Oradea invită bihorenii să facă valuri de bine în calitate de susținători, ambasadori și înotători ai proiectelor și cauzelor înscrise la Swimathon Oradea 2024, ediția a XII-a. 

16 proiecte/cauze au fost admise pentru a-și obține fondurile necesare prin intermediul evenimentului Swimathon Oradea.

Comunitatea bihoreană este invitată să doneze pentru cauze medicale și sociale, proiecte educaționale, comunitare sau de conștientizare și soluționare a unor probleme existente. Swimathon Oradea reușește să obțină sprijinul necesar pentru proiectele înscrise cu ajutorul oamenilor implicați în a face bine pentru comunitate, donatorii. Aceștia pot fi persoane fizice sau juridice, care pot susține financiar un proiect sau mai multe.

Campania de strângere de fonduri a început și se întinde până pe 15 iulie 2024.

Cauzele au nevoie de cât mai mulți oameni care să le facă auzite și vizibile. Aici intervin ambasadorii. Oricine poate promova un proiect/cauză sau mai multe, în mediile online, printre cunoscuți, în scris sau verbal. Rolul ambasadorului este să contribuie la strângerea de fonduri necesare implementării proiectului. Modalitățile de promovare le decide împreună cu echipa proiectului sau cauzei pe care vrea să o susțină.

Proiectele înscrise își caută deja înotătorii. Pentru a susține prin înot un proiect sau cauză în ziua evenimentului, înotătorii trebuie să formeze echipe de câte 6 persoane. Echipa care va înota cele mai multe lungimi de bazin în 40 de minute va aduce proiectului susținut un premiu suplimentar oferit de Fundația Comunitară Oradea, în valoare de 1000 de lei.  Cei care doresc să înoate dar nu au o echipă formată, se pot înscrie, iar ONG-ul îi va alătura altor înotători. Înscrierile au loc până pe 5 iunie.

Swimathon Oradea este o competiție de înot care se axează pe a face performanță prin strângerea de fonduri.

Swimathon Oradea 2024, ediția XII are loc în data de 15 iunie, la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu” din Oradea. Evenimentul este deschis publicului larg, participarea fiind gratuită. Mai multe informații despre eveniment se găsesc pe pagina swimathon.fundatiacomunitaraoradea.ro sau pe Facebook. 

Distribuie informația
Alte știri