165 de elevi din 17 județe, la Olimpiada națională de religie catolică de la Oradea

Oradea, spațiu multilingvistic și multicultural, găzduiește, în perioada 19-23 aprilie 2023, Olimpiada de religie – Cultele Romano-Catolic – limba română și Greco-Catolic, clasele V-XII, Colegii/Licee teologice catolice și greco-catolice, clasele IX-XII.

Competiția, organizată la Liceul Greco-Catolic „Iuliu Maniu” Oradea, reunește 165 de elevi din 17 județe și se prezintă ca un prilej de comuniune și de comunicare între elevii și cadrele didactice din toate colțurile țării.

„Le suntem recunoscători tuturor celor care au onorat deschiderea festivă a olimpiadei prin prezența lor și celor care s-au ocupat îndeaproape de buna organizare a acestei competiții. Elevilor le reamintim că participarea la o etapă națională a olimpiadei este o reușită în sine și le dorim succes la toate probele competiției”, se arata pe pagina de socializare a Inspectoratului Şcolar Judeţean Bihor.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri