169 km pe oră pe DN1! Un şofer din Bihor a depăşit de mai bine de două ori limita admisă

162 de participanți la trafic care nu au respectat legislația rutieră, sancționați de polițiștii rutieri din Bihor, la sfârșit de săptămână. Ca urmare a abaterilor constatate în trafic au fost aplicate 162 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 71.215 lei. Totodată, ca măsură complementară, poliţiştii bihoreni au reţinut 17 permise de conducere si cinci certificate de înmatriculare. 78 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză.

„Campion al vitezei” a fost un tânăr de 20 de ani, din comuna Lugașu de Jos. El a fost depistat duminică, 3 noiembrie, pe DN 1, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 169 km/h, înregistrată radar.

De asemenea, vineri, 1 noiembrie a.c., la ora 17.04, pe D.N. 19, în localitatea bihoreană Diosig a fost depistată în trafic o tânără de 23 de ani, din localitatea Sântimbreu, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 107 km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 km/h și a efectuat o depăşire neregulamentară nerespectând indicaţia indicatorului rutier „Depăşirea Interzisă”. Vor suporta amandoi rigorile legii.

Distribuie informația
Alte știri