175 de participanți la trafic care nu au respectat legislația rutieră, sancționați de polițiștii bihoreni, la sfârșit de săptămână

În perioada 5 – 7 iulie , poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul IPJ Bihor au continuat acţiunile pe şoselele din judet. Acţiunile lor au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate la sfârșit de săptămână, au fost aplicate 175 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 51.895 de lei. Totodată, ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 19 permise de conducere si șase certificate de înmatriculare.

43 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 59 de pietoni au fost sancționați pentru traversări neregulamentare, nouă participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 10 sancțiuni au fost aplicate pentru conducere sub influența alcoolului, cinci conducători auto au fost sancționați pentru opriri neregulamentare, trei sancțiuni au fost aplicate pentru punerea în circulație a unor autovehicule care prezentau defecțiuni tehnice, iar 46 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

Distribuie informația
Alte știri