2018 a fost un an bun pentru Compania de Apa Oradea

2018 a fost un an bun pentru Compania de Apa Oradea. Afirmatia apartine directorului general, Ovidiu Gavra. El spune ca prin POIM s-a extins si modernizat infrastructura de apa si apa uzata in Bihor, rata de conectare la serviciile de alimentare cu apa si canalizare a crescut si s-au pus in functiune doua statii de epurare la Beius si Tinca.

CAO opereaza circa 35% din suprafata judetului, iar la nivelul municipiului Oradea, numarul racordurilor functionale a crescut de la 82,5%, in 2016, la 88,4%, in 2018. In localitatile din judet, procentul este de circa 60,4%. Unii nu au conditii tehnice, altii vor fi constransi. „Noi ne-am facut datoria. Am extins retelele de canalizare si am informat consumatorii ca pot sa se racordeze. Acum ar trebui ca organele statului ar trebui sa isi intre in slujba”, a spus Ovidiu Gavra.

Potrivit directorului CAO, principalele obiective ale companiei pentru anul 2019 vizeaza imbunatatirea calitatii apei din Oradea prin diminuarea nivelului de fier, montarea de contoare cu telecitire in Beius, respectiv extinderea si reabilitarea retelelor de apa si canalizare.

Distribuie informația
Alte știri