2020 aduce noi canale tematice în grila Digi TV

Foto: Guliver/Getty Images

Trecerea în noul an aduce și mai multe noutăți în grila Digi TV, serviciul de televiziune prin cablu sau satelit al Grupului Digi RCS & RDS. După ce Moș Crăciun le-a oferit cadou abonaților canalul tematic HGTV (Discovery Inc.), noul an vine cu vești bune și pentru iubitorii de filme clasice americane, odată cu introducerea în grilă a canalului AMC.

Abonații Digi TV vor avea acces, astfel, la unele dintre cele mai premiate producții americane precum serialele Mad Men, Breaking Bad și The Walking Dead, dar și la filme-cult precum trilogia Matrix, seriile Kill Bill, Harry Potter, Iute și furios etc. AMC este deținut de AMC Networks International, care mai are în portofoliu și alte posturi tematice precum JimJam, CBS Reality, Extreme Sports Channel, Film Cafe, Megamax, Minimax, Sundance TV, TV Paprika.


Cei mai mici telespectatori, adolescenții și iubitorii de muzică modernă vor putea urmări serialele de desene animate și producțiile pentru copii ale canalului JimJam, nou intrat în grila Digi TV, dar și emisiunile difuzate de canalul MTV Europe.


Distribuie informația
Alte știri