2024 se anunţă a fi bogat în concerte. Vezi ce artişti consacraţi vor urca pe scenele de la noi

Foto: stirileprotv.ro

2024 se anunţă a fi un an foarte „bogat” în concerte. Artişti consacraţi din toate genurile muzicale vor urca pe scenele bucureştene. Anul va începe cu spectacolul susţinut pe 6 ianuarie de orchestra Lords of the Sound, la Sala Palatului, cu programul „Music of Hans Zimmer”.

Nikos Vertis va susţine două concerte la Bucureşti, pe 8 şi 9 februarie. Artistul îşi aşteaptă fanii cu o serie de surprize memorabile, special create pentru admiratorii săi din România. Tot în februarie, trupa Alphaville le-a dat întâlnire fanilor, pe data de 11, pentru un concert cu hit-uri precum „Big in Japan”, „Forever Young”, „Dance With Me” sau „Sounds Like a Melody”.

Rockerii de la Cargo vor face show pe 4 martie, la Sala Palatului. Trupa va concerta alături de orchestra şi corul Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploieşti, sub bagheta dirijorului Marius Hristescu.

Lara Fabian, o voce emblematică, revine în România cu un spectacol grandios, pe 21 aprilie. Concertul, care va avea loc la Sala Palatului, va cuprinde atât piese noi, cât şi hit-uri îndrăgite ca „Je t’aime” şi „Je suis malade”.

O săptămână mai târziu, Andra va concerta în acelaşi loc. Artista va prezenta publicului o producţie bazată pe muzică tradiţională românească, cu susţinerea orchestrei Fraţilor Advahov.

Finalul primăverii va aduce un show special al trupei Lord of the Dance. Spectacolul, care va avea loc pe 21 mai, se anunţă a fi o incursiune în fascinanta lume a costumelor sofisticate şi a unor coregrafii unicat, anunţă organizatorii.

Artistul italian Umberto Tozzi va concerta în premieră în România, pe 29 mai, la Sala Palatului. Evenimentul face parte din turneul „Gloria Forever Il Tour” şi este o reprogramare din 6 octombrie 2023.

Luna iunie 2024 va fi una rock. Va începe în forţă, pe 3 iunie, cu un concert Bruce Dickinson, vocalistul trupei Iron Maiden. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane şi este parte a turneului „The Mandrake Project”, care marchează revenirea solo a lui Dickinson după aproape două decenii, cu un nou album.

Apoi, o săptămână mai târziu, Megadeth va concerta la Romexpo, în aer liber, în cadrul unui warm-up party Metalhead Meeting. Metalhead Meeting va avea loc între 17 şi 20 iulie, iar organizatorii promit 35 de trupe din care opt headlineri.

Unele dintre cele mai aşteptate evenimente ale anului 2024 sunt cele două concerte Coldplay care vor avea loc pe 12 şi 13 iunie, pe Arena Naţională. Trupa Coldplay va fi prezentă în premieră în România, spectacolele fiind parte a turneului „Music Of The Spheres World Tour”.

Un alt eveniment foarte aşteptat de fani, tot pe Arena Naţională, va fi susţinut de Ed Sheeran. Acesta va fi prezent, pe 24 august, pentru a doua oară în România, cu un mega concert .

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri