21 de medalii pentru sportivii bihoreni la Campionatul Național de Karate versiunea (IKU) 2024 de la Timișoara

Sportivii bihoreni s-au întors cu 21 medalii de la întrecerile Campionatului Național de Karate, versiunea IKU, competiţie care a avut loc în sala de sport a Universități de Vest din Timișoara, sâmbătă (18 mai 2024).

Pe tatami au evoluat nu mai puțin de 312 sportivi, toți peste 12 ani, de la 29 de cluburi din toată țara, respectiv 97 de echipe. Tinerii bihoreni s-au calificat pentru Campionatul Mondial de Karate de la Buenos Aires, Argentina.

Judeţul Bihor a avut 10 sportivi participanţi, proveniţi de la C.S. Tripa Salonta, club aflat în parteneriat cu centrul de performanţă Shogunul Oradea şi catedra de Karate Shotokan a Palatului Copiilor Oradea.

Rezultatele sportivilor bihoreni la Campionatului Național de Karate, versiunea IKU din Timișoara :

Locul I (12 medalii de aur):

– kumite minicadete -47 kg, Moș Iarina / campioană națională

– la kumite echipe SHOBU SANBON / juniori, echipa formată din: Lalescu Luca, Paul Octavian, Foltuţ Alexandru, Tripa Răzvan și Silaghi Bogdan

– la kumite echipe ROTATIV / juniori, echipa formată din: Lalescu Luca, Paul Octavian, Foltuţ Alexandru, Tripa Răzvan și Silaghi Bogdan

Locul II (8 medalii de argint):

-kata individual juniori, Lalescu Luca / vicecampioan național

-kumite individual -75kg juniori, Lalescu Luca / vicecampioan național

– la kumite echipe SHOBU SANBON / juniori, echipa formată din: DEBELKA ERIK-LEONIDAS, RADULY MARCUS AURELIUS și SILAGHI STEFAN ALEXANDRU.

– la kumite echipe ROTATIV / juniori, echipa formată din: DEBELKA ERIK-LEONIDAS, RADULY MARCUS AURELIUS și SILAGHI STEFAN ALEXANDRU.

Locul III (o medalie de bronz):

-kumite individual -68 kg juniori, Paul Octavian / medaliat cu bronz

Distribuie informația
Alte știri