21 ianuarie: Trimite o îmbrățișare virtuală celor dragi!

Foto: mesajeurarifelicitari.com

Marcată, în premieră, la 21 ianuarie 1986 în Michigan, SUA, Ziua mondială a îmbrăţişărilor este iniţiativa lui Kevin Zaborney, psiholog şi specialist în prevenirea delicvenţei juvenile. Ideea i-a venit după ce a observat că americanii se ruşinează şi se simt jenaţi atunci când îşi afişează afecţiunea în public, realitate pe care Zaborney a vrut să o schimbe „decretând” Ziua naţională a îmbrăţişărilor în SUA, potrivit https://eventofday.com/.

Evenimentul are loc în luna ianuarie căci aceasta este, susţine Kevin Zaborney, luna în care oamenii se simt cel mai deprimaţi. Ziua mondială a îmbrăţişărilor se desfăşoară sub devize precum „îmbrăţişarea este ca o strângere de mână venită din inimă” şi „uneori, o îmbrăţişare e tot ce îţi trebuie ca să te simţi mai bine”.

O îmbrăţişare de doar 20 de secunde acţionează ca un bun tonic, creşte nivelul oxytocinei, hormonul dragostei care este răspunzător de starea de bine şi scade nivelul cortizolului, hormonul stresului.

De Ziua Internațională a Îmbrățișărilor 2022, pe 21 ianuarie, trimite o îmbrățișare virtuală celor dragi! Asta pentru că suntem tot in pandemie!

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri