248 de conducători auto care au depășit limitele legale de viteză, sancționați de polițiștii bihoreni

În perioada 6–8 septembrie, poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul IPJ Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene. Acestea au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic, au fost aplicate 352 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 145.315 lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 28 de permise de conducere si șase certificate de înmatriculare.

248 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 32 de participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, au fost sancționate nouă depășiri neregulamentare, 10 sancțiuni au fost aplicate pentru conducere sub influența alcoolului, au fost sancționați 10 pietoni care au traversat neregulamentar, iar 43 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

Distribuie informația
Alte știri