26 de companii austriece care activează în domeniul gospodăririi comunale  cauta  oportunitati in Bihor

Reprezentantii lor au venit ieri la Oradea la o intalnire organizată de Ambasada Austriei la Bucureşti cu sprijinul Consiliului Judeţean. Firmele austriece si-au prezentat serviciile în faţa administraţiilor publice locale din Bihor dar şi ai patronilor din judet.

Autoritatile locale  au cerut suport dar şi propuneri de curse internaţionale de pe Aeroportul din Oradea. De asemenea, electrificarea căii ferate de la intrarea în ţară, din Episcopia, şi până la Cluj Napoca sau centurile ocolitoare Beiuş-Ştei- Vaşcău şi cea de la Aleşd, sunt alte proiecte  care ar putea fi interesante pentru investitori. Presedintele Consiliului Judetean Bihor, Cornel Popa, le-a mai sugerat austriecilor ca pot investi in turism , în zona Vârtop-Arieşeni

La întâlnire au luat parte şi viceprimarul Oradiei, Mircea Mălan, dar şi seful Camerei de Comerţ şi Industrie Bihor, Ioan Micula.

Ambasadorul Austriei, Excelenţa Sa Gerhard Reiweger şi-a exprimat convingerea că întâlnirea va genera premisele unor viitoare colaborări de succes şi i-a asigurat pe cei prezenţi de întreaga disponibilitate şi de suportul secţiei comerciale a ambasadei pentru stabilirea de legături.

Distribuie informația
Alte știri