3 motive pentru care orădenii nu trebuie să rateze târgul de turism TOP TRAVEL

În perioada 24-26 februarie, simultan cu Târgul de turism al României,  în Oradea va avea loc TOP TRAVEL – târgul de turism local – care va fi găzduit de galeria comercială Oradea Shopping City (Calea Aradului, nr. 87, intrarea Lidl-Ambasador).

E momentul ideal să vă programați concediul, spun managerii agențiilor de turism. Pe baza argumentelor acestora am selectat 3 motive principale pentru care nu trebuie să lipsești de la evenimentul expozitional special gândit pentru a le facilita orădenilor descoperirea celor mai bune oferte pentru concediu și vacanțe:

1. La Top Travel veți găsi aceleași oferte pe care agențiile de turism și touroperatorii le-au pregătit și pentru Târgul de Turism al României de la București

2. Veți intra în legătură directă, într-un singur loc,  cu zeci de specialiști în  travel care vor face cele mai profesioniste recomandări în funcție de preferințele dumneavoastră și de bugetul pe care îl alocați vacanței

3. La Top Travel puteți face cele mai clare comparații între toate ofertele de pe piață

”De pe Oradea avem ca destinație noua, Tunisia,vom promova acesta destinație la Târgul de Turism care în acest an se desfășoară și la Oradea și la București simultan, vor fi reduceri și  oferte speciale cu acesta ocazie”, spune Natalia Birău, managerul agenției Simbotour din Oradea.

Și Kokes A. Loredana,  directorul general al agenției de turism Smart Holiday din Oradea a declarat

După o experientă de 17 ani în turism, ani în care spun cu încredere că am reușit să înțeleg ce și de ce orădenii, și nu numai, preferă anumite destinații pentru a-și petrece vacanțele, țin să precizez că destinațiile ”vedetă” și în acest an sunt Turcia, Egipt, Bulgaria mai ales pentru familiile cu copii care-și doresc o vacanță all inclusive. Grecia continentală și mai ales insulele grecești: Creta, Rhodos, Zakynthos, Corfu pentru cei activi care doresc să exploreze lumea.  Tunisia a revenit în forță anul acesta, după o perioadă de câțiva ani de probleme politice și mai apoi perioada pandemică cu restricții destul de dure.

Italia și Spania (fie continentală, fie insulară: Mallorca, Tenerife) sunt de asemenea foarte solicitate pentru peisajele de vis, apa cristalină și nu în ultimul timp pentru cultura și istoria lor, chiar dacă sunt mai scumpe. Malta este o destinație deosebită și solicitată anul acesta de către cei care vor să încerce destinații noi.

Târgul de turism Top Travel revine la Oradea după 3 ani de pauză. La eveniment vor participa cele mai importante agentii de turism din Oradea. Aflată la ediția a XII-a, expoziția revine după trei ani de pauză

Distribuie informația
Alte știri