3 percheziții în Oradea la persoane suspecte de proxenetism. Unele au fost deja arestate de magistrați

Joi, 22 aprilie a.c., polițiștii B.C.C.O. Oradea – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea au efectuat trei percheziții domiciliare pe raza municipiului Oradea, pentru a documenta și proba activitatea infracțională a cinci persoane, respectiv a trei bărbați de 40, 36 și 22 de ani și a două femei, de 29 și 45 de ani, toate din Oradea, bănuite de comiterea infracțiunii de proxenetism.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii B.C.C.O. Oradea – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane îi bănuiesc pe aceștia că, în perioada 2019 – prezent, ar fi facilitat și coordonat activitatea de prostituție a mai multor tinere, care ar fi practicat prostituția pe drumurile publice de pe raza municipiului Oradea.

Ca urmare a facilitării practicării prostituției, cei cinci ar fi obținut de la tinerele respective diverse sume de bani.

În urma perchezițiilor desfășurate, polițiștii B.C.C.O. Oradea au descoperit și ridicat în vederea cercetărilor diverse înscrisuri privind evidența activităților infracționale, o baionetă și 2.300 de Euro și 7.300 de lei, despre care există bănuiala că ar proveni din comiterea de infracțiuni.

La finalizarea perchezițiilor, cinci persoane au fost conduse la sediul B.C.C.O. Oradea în vederea audierii, iar ulterior, acestea au fost reținute pentru o perioadă de 24 ore.

Vineri, 23 aprilie a.c., procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea s-a adresat Judecătoriei Oradea cu propunere de arestare preventivă a patru dintre cele cinci persoane reținute, cererea fiind admisă de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea, care a emis pe numele celor patru persoane câte un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii B.C.C.O. Oradea – Serviciul de Combatere al Traficului de Persoane au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției pentru Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor.

Cercetările continuă în vederea documentării activității infracționale.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri