3 pugilişti de la Basti Box Salonta, convocați la lotul naţional de juniori, iar alţi doi participă la Cupa României

Trei pugiliști de la C.S. Basti Box au fost convocați la lotul național de juniori, participând la o acţiune de pregătire la Călăraşi, în perioada 19 martie – 3 aprilie.

Este vorba despre Darius Stegari (de la categoria 54 kg), Andrei Marcu (60 kg) şi Iosif Bordaș (63 kg), care s-au pregătit sub atenta îndrumare a antrenorilor lotului național de juniori, Radu Zarif, Valentin Anghel și Georgian Anghel.

„Staff-ul tehnic ne-a comunicat că sunt foarte buni din punct de vedere tehnico – tactic, au răspuns corect la convocare, fiind determinaţi în pregătire. Ne bucură faptul că sunt primul an de juniori (2008) și credem că pot fi oameni de bază, stabili ai lotului național”, a declarat Sebastian Silaghi, antrenorul de la Basti Box Salonta.

De asemenea,  în perioada 4 – 8 aprilie, la Brăila, se desfășoară Cupa României de Elită / Seniori, unde participă şi doi pugiliști ai clubului bihorean Basti Box. Este vorba despre Ruben Onișor, la categoria 60 kg, și Cosmin Neagu la 67 kg. Ei sunt însoțiți de instructorul sportiv Marcel Rus.

Distribuie informația
Alte știri