3 tineri s-au crezut la rally. Vezi cu ce viteză rulau prin Oradea

La data 5 aprilie a.c., la ora 23.45, polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au depistat în trafic un tânăr de 23 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dimitrie Cantemir din Oradea, cu viteza de 142 de km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 de km/h.

Conducătorul auto care a depăşit limita legală de viteză cu peste 90 de km/h a fost sancţionat contravenţional cu 9 – 20 de puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 120 de zile.

De asemenea, la data de 6 aprilie a.c., la ora 00.55, polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au depistat în trafic un tânăr de 20 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dimitrie Cantemir din Oradea, cu viteza de 117 km/h,înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 de km/h.

Tot la data de 6 aprilie a.c., la ora 01.06, polițiștii Biroului Rutier Oradea au depistat în trafic un alt tânăr, de 22 de ani, din comuna Dobrești, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dimitrie Cantemir din Oradea, cu viteza de 114 km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 de km/h.

Cei doi conducători auto care au depăşit limita legală de viteză cu peste 60 de km/h au fost sancţionați contravenţional cu 9 – 20 de puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

Distribuie informația
Alte știri