3 unități de învățământ din Bihor vor funcționa săptămâna viitoare integral online. Vezi care sunt

shutterstock

Inspectoratul Școlar Județean Bihor a actualizat în urma centralizării raportărilor din școli, situația referitoare la funcționarea unităților de învățământ în intervalul 07-11 02 2022.

Situația cuprinde cele 712 unități de învățământ la care se adaugă 6 cluburi sportive respectiv Palatul Copiilor din Oradea, Cluburile Copiilor din Marghita, Salonta, Beiuș, Ștei, și Aleșd. Astfel lista cuprinde un număr de 724 unități de învățământ.

Conform ultimelor date 3 unități de învățământ vor funcționa săptămâna viitoare integral online: Centrul Școlar de Educație Incluzivă nr. 1 Oradea, Școala Gimnazială ”Toldy” Sânicolau de Munte, structura Școala Gimnazială nr. 1 Cubulcut, Școala Gimnazială nr. 1 Sântandrei, structura Grădinița cu Program Prelungit nr. 1 Sântadrei. Acestea funcționează online datorită imposibilității de asigura suplinirea cu personal.

829 de elevi/preșcolari erau infectați cu covid-19 la momentul raportării, 259 de cadre didactice și 233 clase cu activitatea suspendată, funcționând online.

Conform ultimelor raportări, la nivelul școlilor în urma testărilor rapide efectuate luni și joi, s-au diagnoticat pozitiv 160 de cazuri, din care s-au confirmat 78, iar pentru 10 încă nu s-a primit răspuns.  

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri