30 de tineri din cinci tari si-au dat intalnire la Baile 1 Mai in cadrul unui proiect vizand brandul personal

Asociația Comunităților Interculturale împreună cu parteneri din cinci țări: Ungaria, Polonia, Turcia, Grecia și Slovacia anunță începerea perioadei de desfășurare a activităților proiectului „Brand (new) you(th)!”.

Proiectul este finanțat din fonduri acordate de către Comisia Europeană prin programul „Erasmus +”, Acțiunea Cheie 1: Proiect de Mobilități de tineret. Tema principală este brandul personal. Grupul tinta include 30 de participanți, cu vârsta cuprinsă între 18-30 de ani, care participa timp de 8 zile, la Baile 1 Mai, între 11-18 iunie, la diverse activități.

Tinerii se vor familiariza cu beneficiile construirii brandului personal și cu diferite metode de a-l menține cu ajutorul unor specialiști în domenii relevante. Programul include: metode de educatie non-formală, lucru în echipă, brainstorming, prelegeri, jocuri de situație, ateliere creative, activități de team-building, activități de autocunoaștere, crearea unor videouri de prezentare.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri