31 martie, ultima zi în care se mai acordă bonificații la plata integrală a impozitului

Oradenii care doresc să beneficieze de reducere la plata integrală a impozitelor și taxelor datorate bugetului local mai au la dispoziție 5 zile.  Cuantumul bonificatiei este de 10%, pentru persoane fizice , si de 5 procente pentru societati comeciale.

Încasarea impozitelor şi taxelor se face prin personalul din cadrul Centrului de relații cu publicul, ghișeele 21-27, prin intermediul Sistemului Naţional Electronic de Plată Online cu Cardul Bancar (www.ghiseul.ro), prin unităţile Direcţiei de Poştă precum şi prin unităţile C.E.C., conform programului (orarului) fiecărei unităţi.

Totodată, contribuabilii au posibilitatea să utilizeze și sistemul de plată online, prin card bancar, a impozitelor şi taxelor locale precum şi a amenzilor contravenţionale. Serviciul de plată online este accesibil pe site-ul primăriei www.oradea.ro, la secţiunea „Plăţi online” sau pe www.ghiseul.ro.

Nu beneficiază de bonificații contribuabilii care au concesionat, închiriat/au în folosință bunuri proprietate publică a statului sau a unităților administrative publice locale care datorează pentru acesta taxă clădiri sau taxă teren.

Alte știri