32 de dascăli au fost prinși copiind la examenul de titularizare și vor rămâne fără catedră timp de un an. Vezi câți dintre ei sunt din Bihor

Un număr de 32 de cadre didactice au fost eliminate din concurs pentru fraudă la proba scrisă de miercuri din cadrul examenului de titularizare și vor rămâne fără catedră în anul școlar viitor, potrivit unui comunicat al Ministerului Educației. 4 sunt din Bihor.

La proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar, desfăşurată miercuri, 29 iulie, în 123 de centre, s-au prezentat 27.002 candidaţi , dintre care 1.177 din Bihor.

Primele rezultate vor fi afișate în data de 4 august, la sediile inspectoratelor școlare și pe site-ul http://titularizare.edu.ro. Contestațiile pot fi depuse la sediile inspectoratelor școlare județene sau transmise prin mijloace electronice, în zilele de 4 august, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 5 august, până la ora 12:00.

Rezultatele finale se afișează la sediile inspectoratelor școlare județene și pe site-ul menționat anterior, în data de 11 august.

Distribuie informația
Alte știri