344 de bilete de tratament in 29 de statiuni, pentru pensionarii bihoreni

Casei Judetene de Pensii Bihor i-au fost repartizate 344 bilete de tratament pentru seria a 9-a, incepand cu data de 10 iulie, pentru 29 de statiuni de la munte si mare.

Acestea sunt: Sovata, Herculane, Amara, Baltatesti, Buzias, Covasna, Geoagiu, Govora, Lacu Sarat, 1 Mai, Felix, Neptun, Saturn, Techirghiol, Tusnad, Vatra Dornei, Venus, Moneasa, Ocna Sugatag, Olanesti, Sangeorz, Slanic Prahova, Stana de Vale, Targu Ocna, Tinca, Turda, Calimanesti, Caciulata, Eforie Nord.

Biletele se pot ridica de la sediul institutiei, zilnic, de luni pana joi intre orele 8.00 -14.00, iar vineri intre orele 8.00-13.00, pana in data de 5 iulie, ora 14.00. Redistribuirea celor neridicate se va face in dimineata zilei urmatoare.

Biletele de tratament se elibereaza personal titularului, sau unei alte persoane desemnate de catre titular prin procura autentificata. La eliberare, beneficiarii vor prezenta cuponul pentru plata pensiei aferent lunii iunie 2017(copie si original), precum si biletul de trimitere formular cu regim special de la medicul de familie sau de specialitate (copie si original).

Distribuie informația
Alte știri