36 de cetățeni străini depistați de polițiștii de frontieră bihoreni

În ultimele 24 de ore, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Borș  au observat, în cadrul desfășurării activităților specifice de supraveghere a frontierei de stat, în apropierea liniei de frontieră, la aproximativ 100 de metri de Gara Episcopia Bihor, mai multe persoane care se deplasau pe jos înspre direcția statului vecin.

 S-a procedat la deplasarea către locul unde se aflau persoanele și interceptarea acestora. Întrucât nu își justificau prezența în zonă, au fost conduse la sediul sectorului pentru efectuarea unor verificări. În urma cercetărilor a fost stabilit faptul că sunt 36 cetățeni din Bangladesh, Etiopia, Sudan, Afganistan, Nepal și Maroc, ce intenționau să treacă în mod fraudulos frontiera de stat, intrați legal în România.

 În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Distribuie informația

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

Alte știri