378 bilete de tratament pentru pensionarii bihoreni

Casei Judeţene de Pensii Bihor i-au fost repartizate 378 bilete de tratament aferente seriei 14, cu începere din data de 6 octombrie, pentru staţiunile: 1 Mai, Buzias, Căciulata, Călimănești, Covasna, Eforie Nord, Băile Felix, Geoagiu, Herculane, Lacul Sărat, Moneasa, Neptun, Olănesti, Slănic Prahova, Tinca, Tușnad, Vatra Dornei.

Biletele se pot ridica zilnic de la sediul instituției, conform programului cu publicul, până luni, 30 septembrie, ora 14. Redistribuirea celor neridicate se va face marti in data de 1 octombrie, ora 8.00.

Biletele de tratament se eliberează personal titularului, sau unei alte persoane desemnate de către titular prin procură autentificată. La eliberare, beneficiarii vor prezenta cuponul pentru plata pensiei aferent lunii septembrie 2019 (copie şi original)/adeverinţa eliberată de către angajator cu câştigul brut aferent lunii anterioare repartiţiei, precum şi biletul de trimitere formular cu regim special de la medicul de familie sau de specialitate (copie şi original).

Distribuie informația
Alte știri