39 tone deşeuri de mobilă second-hand și metale neferoase, oprite la Borș II și Nădlac II

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctelor de Trecere a Frontierei Borș II și Nădlac II împreună cu lucrători ai Comisariatelor județene Bihor și Arad din cadrul Gărzii Naționale de Mediu și reprezentați ai Autorităţii Naţionale pentru  Protecția Consumatorului din judeţele Bihor și Arad au efectuat în ultimele 24 de ore, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra a două automarfare înmatriculate în România și Serbia, conduse de un cetățean român și un sârb.

Existând suspiciuni cu privire la legalitatea transporturilor în cauză, poliţiştii de frontieră au solicitat sprijin autorizat reprezentanților Comisariatului Județean Bihor și Arad din cadrul Gărzii Naționale de Mediu și Protecției Consumatorului Bihor și Arad.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul automarfarele erau de fapt încărcate cu 38.460 kilograme de deșeuri, constând în mobilă second-hand și metale neferoase, bunuri ce proveneau de la societăți comerciale din Germania și Slovenia.

În consecință, autoritățile de control nu au permis accesul pe teritoriul României pentru aceste mijloace de transport.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri