4 decorațiuni de Crăciun pentru mese inspirante

Sursa de imagine: Maria Evseyeva / Shutterstock.com

Crăciunul este o sărbătoare a familiei, un eveniment ce celebrează viața, bucuria revederii şi bucuria de a fi împreună cu cei dragi.

Pentru că este un eveniment important, mesele sunt bogate. Felurile de mâncare numeroase și înmiresmate, şi neaparat decorațiuni tematice care contribuie la desăvârşirea atmosferei de sărbătoare. În rândurile următoare vom prezenta patru tipuri de decorațiuni care pot completa mese festive distinse. 

Sfeşnice şi lumânări

Când spui decorațiuni pentru Crăciun şi mese festive cu siguranța spui lumină, căldură, sfeşnice şi lumânări. Trebuie să recunoaştem că o masă perfect organizată este decorată în jurul lumânărilor. Căldură eliberată de acestea pătrunde şi mângâie sufletul. Un alt aspect apreciat la aceste decorațiuni este varietatea. Magazinele online abundă în tipuri de lumânări, suporturi şi sfeşnice. Poți selecta lumânări tematice cu aromă de scorţişoară, portocala, pin şi caramel sau poți alege sfeşnice elegante cu numeroase brațe. Şi pe parte de suporturi ai o varietate mare de opțiuni, de la cele cu formă de Moș Crăciun şi  îngeraş, la omuleţii de zăpadă şi renii coloraţi.

Îngeri din sticlă, ceramici sau din metal

Îngerii din sticlă, material ceramic sau metal sunt decoraţiuni care conferă un plus de linişte şi pace ambientului. Sunt acele detalii care aduc veștile bune şi care prin puritatea pe care o afișează inspiră liniște. Pentru că sunt atât de transparenţi, sunt atât de fermecători. Pot fi montați pe mese, comode sau pur și simplu atărnați.

Vaze şi buchetele cu vâsc

Trebuie să recunoaştem că nici o masă de Crăciun nu este completă fără vâsc! Această plantă magică, care aduce noroc şi bunăstare în casă nu trebuie să lipsească dintr-un moment atât de special. Pe lângă aspectul estetic deosebit, conferit de bobitele albe, vâscul este şi un simbol al abundenței. Deci nu trebuie să lipsească de la mesele festive.

Pom de Crăciun miniatural

Pomul de Crăciun este invitatul sărbătorilor de iarnă. Trebuie să recunoşti că dă farmec încăperii şi aduce verdele viu mai aproape de fiecare invitat. Fie ca selectezi un brad decorativ realizat din hârtie, fie că alegi unul metalic sau unul natural, ai grijă să îl pui la loc de cinste. Este accesoriul cheie care animă mesele bine organizate. 

Sursa de imagine:
Maria Evseyeva / Shutterstock.com

Advertorial

Distribuie informația
Alte știri