4 elevi din Bihor, eliminați de la Bac, joi, la proba la alegere a profilului și specializări

În județul Bihor, la proba E)d) a examenului național de Bacalaureat din sesiunea iunie-iulie 2024 (proba la alegere a profilului și specializării) au fost prezenți 3617 candidați din 3673 înscriși. Nu au participat 56 candidați.

Patru candidați au fost eliminați: unul de la Liceul Internațional ”Agora” Oradea din Centrul de Examen organizat la Colegiul Național ”Emanuil Gojdu” Oradea, unul de la Liceul Tehnologic ”Horea” Marghita, din Centrul de Examen organizat la Liceul Teoretic ”Horvath Janos” Marghita, unul de la Liceul Teoretic ”Henri Coandă” Oradea și unul de la Liceul Teoretic ”Lucian Blaga ” Oradea, din Centrul de Examen organizat la Liceul Teoretic ”Lucian Blaga” Oradea. Schimbul de ciorne, telefonul sau dispozitivul cu căști aflate asupra candidaților au fost motivele eliminării din examen.

Vineri, 5 iulie 2024 se va desfășura proba E.b) la Limba și literatura maternă.

Primele rezultate de la probele scrise se vor afișa în data de 8 iulie 2024 până la ora 12,00, iar contestațiille se vor depune în aceeași zi în intervalul orar 12,00 – 18,00.

În perioada 09 – 11 iulie 2024 se vor rezolva contestațiile.

Rezultatele elevilor vor fi publicate prin anonimizarea numelui și a prenumelui, în conformitate cu prevederile specifice în vigoare (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD).

Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic. În acest caz, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic inclusiv o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale se vor afișa pe data de 12 iulie 2024.

În sesiunile anului 2024, activitățile din cadrul examenului național de bacalaureat se realizează utilizând platforma dedicată evaluării digitalizate.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri