4 medalii pentru arcaşii orădeni de la C.S. Crişul Oradea

Cu a doua cea mai numeroasă delegaţie de sportivi participanţi la Campionatul Naţional de tir cu arcul pentru juniori şi seniori (31 august – 3 septembrie, Aninoasa), Clubul Sportiv „Crişul” Oradea a obţinut 4 medalii.

50% dintre participanţii la acest campionat au fost asiguraţi de doar patru cluburi din ţară: SCM Deva, C.S. Crişul Oradea, CSS Rădăuţi şi CSM Iaşi. Orădenii au aliniat la start 9 sportivi, marea lor majoritate de 12-15 ani, care au concurat la categorii de la 18+ ani, reuşind să câştige patru medalii. Astfel, la senioare compound, arcaşii orădeni au ocupat tot podiumul cu Bernadett Haragos, Alexandra Ierina şi Giulia Szalo-Mureşan (locurile I, II şi III). Tot la compound, dar la junioare, Redpoint a obţinut locul 3 şi medalia de bronz prin Iulia Creţu. Ceilalţi membri ai echipei au tras foarte bine, fiecare depăşindu-şi cel mai bun rezultat personal. Rezultatele acestor sportivi sau fost posibile şi cu susţinerea Agroind Cauaceu, Rivolto Cons, Golde Oradea, Blue Container Aleşd, Bene International, Primăria Oradea şi altor persoane cu suflet mare care au ales să rămînă anonime.

„Mi se confirmă încă o dată că cea mai nouă secţie a noastră, cea de tir cu arcul, a fost o decizie bună, deoarece iată, aceşti sportivi, în marea majoritate nişte copii, au rezultate remarcabile pentru vârsta lor, şi sunt convinsă că timpul va confirma valoarea şcolii orădene de tir cu arcul, iar clubul nostru va fi mereu pe podium alături de aceşti sportivi minunaţi”, a spus Pető Dalma Csilla, directorul C.S. Crişul Oradea

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri