400 de bihoreni au participat la acțiunile PSD Bihor de Ziua Pământului. Comunicat

În fiecare an, pe 22 aprilie, se sărbătorește Ziua Pământului, ziua când s-a născut mișcarea pentru protejarea mediului înconjurător.

”În județul Bihor, organizația PSD a marcat această zi prin acțiuni de ecologizare în 36 de locații din județ, în care am mobilizat peste 400 de voluntari, atât membri de partid dar și cetățeni implicați care s-au alăturat demersului inițiat de Partidul Social Democrat”, a precizat Ioan Mang, președintele PSD Bihor.

În 2021, Ziua Pământului a fost despre reîmpăduriri, despre agricultură sustenabilă, despre curățenie, despre auto-educare în relația cu natura, despre contribuție la cercetarea științifică pentru un mediu sănătos, despre mediu în general. Organizațiile PSD au ecologizat locațiile, asigurând colectarea selectivă a deșeurilor (hârtie, plastic, sticlă, deșeuri menajere) și au contactat firmele colectoare pentru a asigura transportul deșeurile, conform Sistemului Integrat de Management al Deșeurilor.

Din păcate, am constatat că partidele politice care conduc astăzi România (PNL + USR) sunt interesate de protecția naturii exclusiv în anii electorali, iar acum, ajunse la putere, au renunțat complet la subiect. Mesajul PSD, deși singular în raport cu alte formațiuni politice, este din acest punct de vedere cu atât mai remarcabil și considerăm că cetățenii merită să fie informați asupra acestei realități.

”Merită semnalată și acțiunea organizației PSD Oradea. Există din păcate și în Oradea multe zone și depozite ilegale de deșeuri, unde autoritățile nu pot asigura curățenia, iar acolo am intervenit noi. Este încă o dovadă a modului ineficient în care Primăria Oradea cheltuie resursele orădenilor”, a declarat Adrian Madar, consilier municipal și purtător de cuvânt PSD Bihor.

Vrem să mulțumim tuturor bihorenilor care au fost alături de noi, prin participarea la acțiunile de adunare a deșeurilor din județ. e pagina Facebook a PSD Bihor (https://www.facebook.com/psdbihoroficial) puteți găsi mai multe galerii foto din diverse zone ale județului.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri