400 de petrecăreți prinși de polițiștii bihoreni într-o discotecă. Vezi unde

Foto: arhiva

Duminică, 23 mai a.c., în jurul orei 00.10, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției orașului Aleșd s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că într-o societate comercială din localitatea bihoreană Cacuciu Nou, atât în interior, cât și pe terasa localului, se desfășura un eveniment (discotecă) încălcându-se astfel prevederile legale cu privire la interzicerea organizării de evenimente (nunți, botezuri, mese festive etc.).

În momentul intervenției polițiștilor, în locația respectivă se aflau aproximativ 400 de persoane. Evenimentul a fost întrerupt de polițiștii bihoreni.

În consecință, administratorul societății comerciale respective a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19., precum și cu amendă în valoare de 1.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.61 din 1991, pentru servirea de băuturi alcoolice și nonalcoolice în afara programului de funcționare.

La eveniment au intervenit polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod, cei ai Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd, polițiștii rutieri și de ordine publică din cadrul Poliției orașului Aleșd, polițiștii de investigare a criminalității economice bihoreni, alături de inspectori ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, împreună cu o grupă de intervenție de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Bihor.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri