Peste 60 de şahişti din Ungaria, Slovacia şi România, la Cupa “Electrofor” Oradea

Peste 60 de şahişti din Ungaria, Slovacia şi România, dintre care opt maeştri internaţionali şi cinci maeştri FIDE vor lua loc la mesele turneului de şah rapid găzduit de Oradea. Cea de-a III-a ediţie a Cupei “Electrofor” se va desfăşura în sistem elveţian, pe durata a nouă runde. Evenimentul va avea loc la Hotel Elite din Oradea, sâmbătă, 17 noiembrie.

Concursul este inclus în calendarul Federaţiei Române de Şah și în cel al Federaţiei Internaţionale, având un fond de premiere de 5.000 de lei. Primului loc în clasamentul general îi revin 900 de lei.
Cel mai valoros şahist român care va concura la acest concurs va fi sătmăreanul George Cătălin Ardelean, cel care este antrenorul lotului olimpic de seniori al României, echipă care s-a clasat printre primele zece formaţii ale lumii la ultima olimpiadă de şah. Din Oradea, misiunea unei clasări cât mai bune îi va reveni celui mai bine cotat jucator din judeţ, maestrul FIDE Alexandru Stanciu.

Organizatorii vor asigura materialele sportive pentru toţi participanţii. Informaţii suplimentare şi înscrieri se pot face la numărul de telefon 0726.785.480, Dan Raţ, arbitrul competiţiei.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri