44 de sancțiuni, aplicate de poliţiştii bihoreni pentru depăşirea limitelor legale de viteză

Joi, 17 februarie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene. Acţiunile lor au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 105 sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 30.740 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 14 permise de conducere. De asemenea, a fost reţinut un certificat de înmatriculare și au fost constatate patru tamponări. 

44 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, au fost sancționați 21 de pietoni care au traversat neregulamentar, șapte sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, cinci pentru conducere sub influența alcoolului, au fost sancționate trei depășiri neregulamentare, iar 25 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Distribuie informația
Alte știri