Micuții sunt invitați la „Întâmplări pe insula dorințelor” la ERA Park Oradea

S-a dat, din nou, startul Festivalului de Teatru la ERA Park Oradea, cu spectacole inedite, atractive și interactive. Piesele se vor desfășura în sala de evenimente a centrului comercial, fiecare începând cu ora 11, iar intrarea este liberă pentru toată lumea, inclusiv pentru adulți.

Sâmbătă, 16 februarie, micuții sunt invitați la „Întâmplări pe insula dorințelor”, în interpretarea companiei Trendart din Oradea (Marius Aron & Eric Aron). Este vorba despre o combinație captivantă în care, folosind mascote și cântece, actorii le vor oferi celor mici momente magice.

Pe 2 martie, prichindeii sunt așteptați la „Muzicanții din Bremen”, jucată, cu ajutorul păpușilor, de Bridge Theatre din Sibiu. Piesa este despre prieteni și prietenie în lumea necuvântătoarelor, iar din ea spectatorii – fie ei mari sau mici, înalți sau mai scunzi – vor descoperi frumusețea, bucuria și încrederea pe care numai un prieten adevărat o poate oferi.

Aceeași trupă va pune în scenă, pe 30 martie, „Cei trei purceluși”, o poveste plină de umor, în care eroii nu sunt doar harnici și năzdrăvani, ci și înțelepți în lupta lor pentru a-l cuceri pe lupul cel mare și rău.

Toate reprezentațiile din cadrul Festivalului se adresează copiilor cu vârste între 3 și 12 ani, având durata de câte 45 – 50 de minute. Nu ezitați, așadar, haideți să ne bucurăm de teatru!

Distribuie informația
Alte știri