5 medalii pentru judoka de la CSM Oradea, la Naționalele de Seniori

Campionatele Naționale de Judo Seniori Individual – ediția 2024 s-au desfășurat la Arad, în Sala Sporturilor Victoria, în perioada 5-7 aprilie anul curent. Evenimentul a fost organizat de CS Universitatea Arad, sub egida Federației Române de Judo.

Evenimentul a reunit 172 sportivi, legitimați la 39 cluburi din țară. În competiția masculină au participat 17 sportivi legitimați la CSM Oradea, unde se antrenează sub comanda profesorilor Emil Morar și Dan Fâșie. Zestrea de medalii a clubului s-a îmbogățit la acest eveniment cu un aur, două medalii de argint și două de bronz.

Pe cea mai inalta treapta a podiumului a urcat Adrian Olaru, 66 kg. Medalii de argint au obtinut Ioan Dzitac, 73 kg și Alex George Cret, 100 kg. Pe treapta a 3-a a podiumului au fost Daniel Matei, + 100 kg și Sebastian Fudulu, 60 kg.

Alți trei componenți ai secției de judo CSM Oradea au pierdut finalele mici pentru bronz, clasându-se pe locul 5 al categoriilor lor de greutate. Este vorba despre: Robert Boldiș, 81 kg, Razvan Bodea, 90 kg, Mircea Pop, 90 kg.

Distribuie informația
Alte știri