5 miliarde de dolari au trimis în ţară anul trecut românii plecaţi în străinătate

Românii plecaţi în străinătate au reuşit o performanţă notabilă. Pe parcursul anului trecut, aceştia au trimis în ţară aproape 5 miliarde de dolari. Banii se regăsesc în consum, dar şi în piaţa imobiliară.

Românii din străinătate cheltuiesc cel mai mult pentru copii şi pentru a-şi lua aici locuinţe pe care le văd că investiţii sigure şi rentabile. Dacă diaspora noastră număra neoficial vreo 5 milioane de persoane, reiese că au trimis acasă în jur de o mie de dolari fiecare, spun cei de la stirileprotv.ro.

Este cea mai mare sumă din ultimii 10 ani, cu aproape un miliard şi jumătate în plus faţă de recordul pe care-l aveam până acum, cel din 2013, arata datele Băncii Mondiale.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri