5 persoane au fost implicate intr-un accident rutier pe strada Ion Bogdan

În dimineața zilei de vineri, 01 septembrie a.c., în jurul orei 05.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Crișana” a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Ion Bogdan din municipiul Oradea, în care au fost implicate cinci persoane aflate în două autoturisme.

La locul indicat s-au deplasat de urgență echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, două echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Oradea, cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de lucru cu apă și spumă (întrucât existau scurgeri de carburant pe carosabil) și trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

Personalul medical a evaluat cele cinci victime și le-a acordat primul ajutor, patru dintre acestea fiind rănite ușor și una prezentând politraumatisme, traumatism cranio – cerebral și o plagă contuză.
Echipajele de pomperi militari au asigurat măsurile de apărare împotriva incendiilor la locul producerii accidentului, acționând totodată pentru îndepărtarea combustibilului de pe carosabil în scopul prevenirii unor alte evenimente.

Toate cele cinci persoane implicate în accident au fost transportate la spital.

Distribuie informația
Alte știri