50.000 de țigarete nemarcate legal, confiscate de polițiștii bihoreni din masina unui maramureșean

Marți, 18 septembrie a.c., în jurul orei 19.00, pe strada Oradiei din municipiul Salonta, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Salonta au identificat în trafic un bărbat de 45 de ani, din comuna Vadu Izei, județul Maramureș, în timp ce conducea un autoturism cu care transporta 50.000 de țigarete (2.500 de pachete de țigări) marcate necorespunzător, diverse sortimente, disimulate într-un loc special amenajat, în locul roții de rezervă din portbagaj.

În cauză a fost întocmit dosar penal, bărbatul de 45 de ani fiind bănuit de comiterea infracțiunii de „deținere de către o persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit titlului VIII, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 țigarete”.

Totodată, s-a dispus ridicarea în vederea confiscării a țigaretelor marcate necorespunzător, precum și indisponibilizarea autoturismului cu care au fost transportate.

Prejudiciul total cauzat bugetului consolidat al statului prin deținerea cantității de 50.000 țigarete marcate necorespunzător este estimat la aproximativ 20.000 lei.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri