50 de tineri oradeni schimbă viitorul copiilor abandonați. Ajuta-i sa construiasca o casa!

Membrii ai clubului de educație non-formală și implicare comunitară – IMPACT – s-au hotărât să schimbe soarta copiilor abandonați creând proiectul ”Aripi de înger”. Motivați de IMPACT-ul pe care îl pot avea în viața acestor copii, și-au pus aripi de înger și au început să găsească oameni cu suflet, cu ajutorul cărora să construiască 5 case de tip familial.

„Am găsit deja fonduri pentru 4 dintre aceste case la care nici măcar nu au visat acești copii fără părinți. Sunt acel ”acasă” unde găsesc afecțiune, protecție, îngrijire, educație, speranță. A mai rămas însă o casă pentru care căutăm sponsori. Te rugăm și pe tine să ne ajuți să o construim. Direcționează 20% din impozitul anual pe profit sau 20% din impozitul trimestrial pe venit al companiei pe care o reprezinți pentru proiectul ”Aripi de înger”, prin care va fi construită cea de a 5-a casă de tip familial pentru copiii abandonați de la Centrul de Plasament nr. 2 din Oradea. Sponsorizarea ta este deductibilă integral, întrucât organizația noastră întrunește condițiile de eligibilitate legală.Semnează și tu un contract cu IMPACT în viața copiilor abandonați! Fii și tu înger păzitor pentru un copil și oferă-i șansa să se simtă ”acasă” în 2019.

Cum trimit sponsorizarea mea?

Este simplu și nu implică un cost! Direcționează trimestrial sau până în data de 31 decembrie 2019 cei 20% din impozitul companiei tale către Asociația Filantropia Oradea, coordonatorul proiectului ”Aripi de înger”,utilizând un contract de sponsorizare pe care îl găsești atașat aici .

Cum poți să îi implici și pe angajații tăi să sprijine acest proiect?

Pot dona și individual prin bancă, folosind contul bancar dedicat proiectului ”Aripi de înger”RO11 RNCB 0032 1102 0502 0008, deschis la BANCA TRANSILVANIA SA, sucursala Oradea, gestionat de Asociația Filantropia Oradea, utilizând una din următoarele opțiuni:între 15 și 50 Lei/lună sau altă sumă, prin plată recurentă din contul bancar personalîntre 15 și 50 Lei/lună prin plată recurentă din contul bancar personal prin programul Debit Direct o sumă fixă hotărâtă de tine, cu o singură plată, din contul bancar personalo sumă fixă hotărâtă de tine, cu o singură plată în numerar în contul de proiect, laorice sucursală din țară a Băncii Transilvania SA.••••

Pentru informații legate de modul de colaborare, plată a sponsorizării/donației și pentru orice altă informație legată de proiect, ne poți contacta pe mobil sau e-mail (vezi datele de contact pe prima pagină)Cine suntem noi?Asociația Filantropia Oradea este o organizație nonprofit, de interes comunitar care oferăde peste 9 ani,sprijin copiilor, tinerilor, persoanelor cu dizabilități, persoanelor adulte și familiilor aflate în dificultate, cu implicarea comunităților parohiale locale. Adunare generalăa asociației este formată din patru membri, persoane juridice de interes comunitar din județul Bihor, respectiv protopopiatele din Oradea, Marghita, Beiuș și Tinca.Proiectul ”Aripi de înger” funcționează cu o echipă de voluntari înițiată de tineri membrii aicluburilor de educație nonformală și implicare comunitară intitulate IMPACT, cluburi care îșidesfășoară activitate în Oradea sub coordonarea Asociația Filantropia Oradea ca partener alFundației Noi Orizonturi.

Hai să construim o casă și pentru copiii abandonați!

 

Distribuie informația
Alte știri